Kat, Katten, krabpaal

Petrebels

Zoals wij in ons vorige blog al hadden gezegd (https://www.jackenmila.nl/2023/08/01/lange-tijd/), gaat deze blog over Petrebels. Onze krabpaal die regelmatig op onze Instagram voorbij komt, hebben wij al een tijdje geleden bij Petrebels gewonnen.

Als kattenliefhebbers weten we allemaal hoe belangrijk het is om onze katten te verwennen en te voorzien in hun behoeften. Petrebels is een merk dat begrijpt wat katten nodig hebben en biedt dan ook een breed scala aan luxe kattenmeubels. De kattenmeubels zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige aanvulling in elk huis waar ook katten wonen. Waarom vinden katten en hun eigenaren de producten zo goed en mooi?

Het logo van Petrebels
Logo Petrebels

Over Petrebels

Petrebels is sinds 1 maart 2017 opgericht door Dennis en Detlef. Zij hebben beiden vele tientallen jaren ervaring in de huisdierensector en hebben door hun ervaring, kennis en liefde voor katten van Petrebels een zaak van het hart gemaakt. Hun motto is: ‘Wij volgen geen trends – wij zetten de trends!‘ Alle krabpalen en kattenmeubels worden door hunzelf ontworpen. En zij maken ook zoveel mogelijk zelf. Zij zijn gevestigd in Schijndel.

Onze krabpaal van Petrebels
Onze krabpaal

Waarom kattenmeubels?

Door katten de mogelijkheid te geven om te krabben, te klimmen en te rusten op een speciaal ontworpen meubel, zorgt ervoor dat gezond gedrag bevorderd wordt. Het voorkomt ook schade aan andere meubels in huis.
Omdat bij katten het krabben een natuurlijk gedrag is heeft een krabpaal veel voordelen voor hun fysieke en emotionele gezondheid. En wie wilt nu niet een blije kat.
Let bij het kopen van een krabpaal er wel op dat alle katten anders zijn qua bijvoorbeeld grootte en dat ze ook allemaal andere behoeftes hebben. De één is heel actief, terwijl de ander juist veel wilt slapen en er zijn ook katten die zich juist graag verstoppen. Pas de keuze van de krabpaal dus wel aan, aan wat je kat het liefste zou willen.
De hoogte van een krabpaal is ook belangrijk. Dat hangt ook weer af of je een grote of kleine kat hebt. Katten overzien graag de ruimte waar ze zich in bevinden en daarom zitten zij graag hoog. De keuze die je gaat maken hangt dus van verschillende dingen af.

XXL krabpaal  van Petrebels
XXL krabpaal

Verscheidenheid aan producten

Petrebels biedt een breed scala aan kattenmeubels in verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Zij verkopen XXL krabpalen, krabpalen voor zware katten, design krabpalen, krabtonnen, kleine krabpalen, kattensofa’s en zelfs ook kattenbakvulling. Op hun site klik hier zijn alle producten met mooie duidelijke foto’s te zien. Ook hebben zij Petrebels 3D bedacht. Daarmee kun je elke krabpaal zo via je telefoon in je huis plaatsen.

Sofa
Sofa

Kwaliteit van de producten

Petrebels gebruikt zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge kwaliteit voor hun kattenmeubels. De materialen zijn duurzaam en zijn bestand tegen intensief gebruik. De meubels zullen dan ook niet snel slijten. Mocht er toch wat stuk gaan, dan verkopen zij ook reserveonderdelen die je 10 jaar lang kunt kopen, zelfs als het product uit het assortiment is.

Op hun site staat bij elk product ook duidelijk aangegeven of het wel of niet geschikt is voor zware katten, kittens of seniors. De product specificaties zijn ook duidelijk en uitgebreid, daarin wordt ook aangegeven voor hoeveel katten het product geschikt is.

Krabton
Krabton

Klantbeoordelingen

De klantbeoordelingen kan je per product lezen en zij zijn allemaal zeer positief. Aangezien Petrebels in Nederland, Duitsland en België hun producten verzend staan de beoordelingen ook in het Duits, Nederlands en Frans.

Onze eigen beoordeling is dat het een hele stevige krabpaal is, die door Jack en Milo heel er vaak gebruikt wordt. Ondanks dat de krabpaal zo vaak gebruikt wordt ziet hij er nog steeds als nieuw uit. Wij hebben de krabpaal in oktober alweer 2 jaar en hij is niet meer uit huis weg te denken. Dus wil je een goede stevige en duurzame krabpaal dan raden wij zeker Petrebels aan.

Waar te koop?

Je kunt de producten van Petrebels kopen via hun eigen webshop klik hier voor hun webshop, maar ook bij de betere dierenspeciaalzaken. Wil je hun producten, voordat je gaat bestellen liever in het echt zien en voelen, dan kun je een afspraak bij hun maken om hun showroom in Schijndel te gaan bekijken.

Showroom in Schijndel
Showroom in Schijndel

Tot slot

Het is dus zeker de moeite waard, dat als je een goede krabpaal voor je kat(ten) nodig hebt, om bij Petrebels op hun site te gaan kijken. Er staan zoveel mooie krabpalen op hun webshop. De prijs waarvoor een krabpaal wordt verkocht is zeker de moeite waard, aangezien de kwaliteit zeer goed is.

Please follow and like us:
Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *