Kat

Kerstkaarten

Wij zijn weer door Fotofabriek.nl gevraagd of wij dit keer een setje van 8 stuks kerstkaarten van hun wilden testen. De vorige keer hebben wij retroprints getest (https://www.jackenmila.nl/2021/03/16/fotofabriek-nl-retros/) Wij zijn gek van kerst dus dat wilden wij zeker wel. En al zeggen wij het zelf, wij vinden de kerstkaarten zo ontzettend leuk en mooi geworden. Dit jaar kunnen wij onze eigen kerstkaarten versturen. Hoe leuk is dat!!

Kerstkaarten maken

Het leuke is dat je zelf een foto kunt uitzoeken die je op de kerstkaart wilt gaan plaatsen. De kaart heb ik op de PC gemaakt en het is niet moeilijk om te doen. Je kunt kiezen om 1, 2, 3 of 4 foto’s op een kaart te plaatsen. Ik heb gekozen voor 1 foto, omdat ik deze foto van Jack en Milo zo schattig vind.

Wij mochten de enkele A6 kaart maken en bestellen. Wij hebben voor de liggende kaart gekozen. Ook kun je kiezen voor dubbele A4, A5 of A6 kaarten (alleen de staande zijn mogelijk), de dubbele 14×14 vierkant of 10×10 vierkante kaarten. Of voor de enkele A5 of A6 kerstkaarten en daar kun je wel kiezen voor staand of liggend. De prijzen zijn goedkoop en de kwaliteit is goed.

kerstkaart Jack & Milo
Voorkant kerstkaart
Kerstkaart Jack & Milo
Achterkant kerstkaart

Wil je ook zelf kerstkaarten maken en laten afdrukken door Fotofabriek.nl klik dan hier:
https://www.fotofabriek.nl/kerstkaarten-maken/

Als je 1 van hun producten wilt gaan bestellen hoef je alleen een account aan te maken, maar dat is zo gedaan.
Met de online editor kun je heel eenvoudig de kerstkaarten maken. Je kunt kiezen voor een blanco project of voor ontwerpen bekijken. Zelf hebben wij ontwerpen bekijken gedaan en wij hebben een leuke kaart uitgezocht. Je kunt de foto(‘s) handmatig maken of automatisch laten vullen. Wij hebben gekozen voor handmatig, zodat wij de foto precies zo hebben kunnen schuiven zoals wij dat zelf mooi vonden staan. Ook vonden wij het leuk om op de achterkant van de kaart zelf een tekst te schrijven. Dit kan in verschillende kleuren en lettersoorten.
Als je daar klaar mee bent dan kun je verder gaan met het afronden van de bestelling.

Bezorging

De bezorging van Fotofabriek.nl is heel vlot. De kerstkaarten zaten heel goed verpakt in een grote envelop van heel stevig karton, waardoor de kaarten niet beschadigd kunnen raken.

kerstkaarten envelop

Je kunt bij Fotofabriek.nl ook heel goed terecht voor allerlei andere soorten kaarten. Hiervoor kun je op de volgende link drukken:
https://www.fotofabriek.nl/kaarten-maken/

Tot slot

Tot slot willen wij Fotofabriek.nl bedanken voor de mooie kerstkaarten.

Please follow and like us:
Tagged , ,

1 thought on “Kerstkaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *