Kat

Op kraamvisite bij Mila

Kraamvisite

Donderdagavond zijn mijn dochter (Sayenna) en ik (Melissa) op kraamvisite bij Mila geweest. Wat is het ook leuk om op visite te gaan bij iemand waar een nestje met jonge kittens is. Het is zo lief als ze met z’n allen naar je toekomen en dat het meestal nog zo ongecontroleerd gaat. Heerlijk gewoon om naar te kijken. Maar als je weet dat 1 van de lieve kittens uiteindelijk van jou wordt dan maakt dat het allemaal nog leuker.

Nog klein

Op de foto’s die wij regelmatig van Mila ontvangen lijkt ze al zo groot, maar in het echt is ze nog heel klein. Zij is dan ook het kleinste kitten uit het nest. Mila past nu gewoon nog in 2 handen en wat is ze schattig ๐Ÿ’•. Alhoewel haar ondeugende koppie wel verteld dat ze niet alleen schattig is ๐Ÿ˜€.

Mila 5 weken (kraamvisite)

Over Mila

Mila is al helemaal zindelijk en ze eet ook goed. Samen met haar zusje haalt ze, zoals wij hebben gezien, allerlei kattenkwaad uit. Waarbij haar zusje dan wel het voortouw neemt en Mila gewoon gezellig met haar meedoet.

Mila heeft een heel tijd bij ons gezeten en gelukkig voelde zij haar wel op haar gemak. Ze is nieuwsgierig, dus ging ze ons eerst helemaal bekijken en aan ons ruiken (waarschijnlijk rook zij Jack en onze hond Tess). Dat ze daar uiteindelijk mee klaar was ging ze eerst een tijdje lief zitten. Terwijl Mila zo lief zat konden er ook een aantal foto’s gemaakt worden. Maar Mila vond dat er uiteindelijk genoeg foto’s van haar waren gemaakt en ging liggen om met de hand en broek van Sayenna te gaan spelen. Dan weet je ook gelijk weer dat de nageltjes en de tandjes van een kitten ook erg scherp zijn.Wat ons opviel was dat ze heel erg op Jack lijkt. Wij hebben een aantal dingen gezien bij Mila wat ze precies hetzelfde als Jack doet (maar dat komt waarschijnlijk ook, omdat ze echt broer en zus zijn).

Eigenwijze Mila (kraamvisite)

Weer naar huis

En dan komt het moment dat je weer naar huis gaat. Eigenlijk zou je Mila het liefst graag mee naar huis willen nemen, maar dat kan niet. Zij moet voorlopig nog even lekker bij haar moeder blijven. Wij gaan zeker nog een keer bij Mila op kraamvisite bij Mila.

Schattige Mila (kraamvisite)

Please follow and like us:
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *