Kat, Katten

Fotofabriek.nl

Wij zijn door Fotofabriek gevraagd of wij een setje retroprints van hun wilden testen. Nou dat vonden wij natuurlijk hartstikke leuk om te gaan doen. Zijn jullie benieuwd wat wij van de retroprints van fotofabriek.nl vinden?

Wil je alvast de site bekijken klik dan hier:
https://www.fotofabriek.nl/

Wat zijn retroprints?

Retroprints zijn foto’s met een witte frame om de foto. Bij Fotofabriek kun je ook in plaats van de witte frame kiezen uit één van hun ontwerpen. Wij hebben gekozen voor het frame met de sterren, alhoewel wij de hartjes ook erg leuk vonden.

Fotofabriek.nl retroprints voor en achterkant
Voor- en achterkant van een retroprint

Website van Fotofabriek.nl

De website van Fotofabriek vinden wij persoonlijk erg duidelijk. De prijzen vinden wij ook aantrekkelijk. Voor een setje van 8 stuks retroprints betaal je
€ 4,99.

Naast de retroprints die wij hadden ontvangen, kun je bij Fotofabriek nog veel meer andere producten bestellen zoals fotoboeken, kalenders, agenda’s, kaarten, wanddecoraties, muismatten, boekenleggers, unieke cadeaus met je eigen foto’s erop en nog veel meer. Het is zeker de moeite waard om hun website te bezoeken.

Zelf een fotoboek maken, klik dan hier: https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

Retroprints maken

De retroprints maken vonden wij makkelijk om te doen. Als je één van de producten van Fotofabriek wilt gaan bestellen, dan hoef je alleen een account aan te maken. Nadat wij de foto’s hadden uitgezocht (waar bij ons de meeste tijd in is gaan zitten) kun je op de website naar het product dat je wilt bestellen. Voor ons waren dat de retroprints. Met de online editor kun je heel eenvoudig de retroprints maken. Wij hadden in plaats van de blanco frame voor de ontwerpen gekozen, in ons geval hebben wij gekozen voor de sterren. Je kunt de foto’s handmatig of automatisch laten vullen. Wij hebben gekozen voor automatisch. Daarna kun je zelf foto’s toevoegen. Tot slot hoef je alleen nog maar op nu vullen te drukken en kan je de bestelling verder afronden.

Fotofabriek.nl retroprints

Setje van 8 retroprints

Wil je foto’s laten afdrukken en vergroten, klik dan hier: https://www.fotofabriek.nl/foto-afdrukken/

Bezorging

De bezorging verliep heel vlot, de ene dag hadden wij besteld en de volgende dag waren de retroprints al in huis. De foto’s zaten in een goede stevige envelop en de foto’s zelf zaten ook nog in een plastic mapje verpakt, zodat de foto’s niet kunnen beschadigen.

Fotofabriek.nl envelop

Aanrader

Wij vinden de foto’s super leuk geworden. Als je foto’s wilt laten maken dan raad ik Fotofabriek.nl zeker aan. Neem zeker een kijkje op hun website.

Please follow and like us:
Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *