Kat

Eindelijk Mila ophalen

Aanstaande zondag kunnen wij eindelijk Mila ophalen. Wat hebben wij hier lang naar uitgekeken. En wat hebben wij er ontzettend veel zin in.

Laatste spullen

De laatste paar spullen zijn deze week nog bezorgd, waaronder een nieuwe kattenbak. Een nieuw speeltje voor Mila (een Aumüller Flamingo Pinky) en niet echt nodig, maar altijd leuk voor katten om in huis te hebben: catnip (kattenkruid).

Aumüller Flamingo Pinky (Eindelijk Mila ophalen)
Aumüller Flamingo Pinky

Voor Jack hebben wij ook maar gelijk een Kong Kickeroo speeltje besteld. Hij vindt het helemaal geweldig, als je Instagram hebt dan kun je op deze link klikken https://www.instagram.com/p/CEE0vNFJbmh/?utm_source=ig_web_copy_link om te zien hoe leuk Jack het vindt.

Maar met de doos waar alles in gebracht is daar speelt Jack ook heel graag mee. Verder hebben wij ook al kittenvoer in huis. De eet- en waterbakjes hadden wij al.

Aan elkaar laten wennen

Wij hopen natuurlijk dat Jack en Mila snel aan elkaar gewend zijn. Maar wij gaan er maar voor de zekerheid vanuit dat dit misschien wel even duurt voordat zij elkaar accepteren.

Mila (Eindelijk Mila ophalen)
Slapende Mila

Als wij Mila mee naar huis nemen dan laten dan laten wij Mila eerst in de gang bijkomen. Dan kan Jack aan de andere kant van de deur Mila wel alvast ruiken en hij kan haar ook door het glas van de deur zien. Zo kunnen wij alvast zien of dat goed gaat. Als alles goed blijkt te gaan, dan nemen we Mila mee naar binnen om te zien hoe dat gaat.

Wij hebben al heel veel gelezen dat een heleboel katten de 1e week grommen en blazen naar een nieuwkomer. Maar we gaan het merken. Voor zover wij Jack kennen is hij helemaal niet moeilijk, dus misschien accepteert Jack Mila wel gelijk. Het is wel even spannend hoe ze op elkaar gaan reageren.

Hebben jullie nog tips of zelf leuke verhalen over een nieuwe kitten in huis reageer dan in reacties of stuur het naar ons via het contactformulier (dat vind je hier: https://www.jackenmila.nl/contact/)

Please follow and like us:
Tagged , ,

2 thoughts on “Eindelijk Mila ophalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *