Kat

Jack en Mila

Ik wil ons (Jack en Mila) aan jullie voorstellen. Ik ben Jack (https://www.jackenmila.nl/2020/07/30/jack/) en ik ben geboren op 3 maart 2019 in Heemskerk. In de link die hiervoor genoemd wordt, daar staat een uitgebreider verhaal over wie ik ben. Ook staat daar wat ik allemaal leuk vind.

Mijn zusje heet Mila en zij is geboren op 24 juni 2020 ook in Heemskerk. Zij woont nog niet bij ons, maar is nog lekker bij haar mama, dus eigenlijk ook bij mijn mama. Voorlopig komen er nog berichten van mij, maar zo gauw Mila bij mij in huis komt wonen dan gaan alle berichten over ons samen. Dit is een foto van Mila, wat is ze schattig hè. Vinden jullie dat ook?

Mila (voorstellen)
Mila

Misschien dat je ons al kent van Instagram. Op instagram willen wij ons ook graag voorstellen. Ik (Jack) ben op Instagram te vinden onder mr.kittycat.jack ( https://www.instagram.com/mr.kittycat.jack/) en mijn zusje Mila heeft sinds kort ook net Instagram en zij is te vinden onder mrs.cutiecat.mila (https://www.instagram.com/mrs.cutiecat.mila/) 😺 Als je ons nog niet gezien hebt op instagram, kom dan snel is naar onze foto’s kijken.

Please follow and like us:
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *