Kat, Katten

Mila thuis

Het is nu 1 week geleden dat Mila eindelijk bij ons thuis kwam, maar het lijkt alweer langer geleden voor ons gevoel. Wat is ze ontzettend lief en schattig.

Mila (Mila thuis)

Ophalen

Zondagochtend 23 augustus hebben wij Mila opgehaald. Dat wij thuis kwamen hebben wij Mila eerst tot rust laten komen in de gang. Jack en onze hond Tess waren erg nieuwsgierig. Jack stond door het raam van de deur naar Mila te kijken, omdat hij haar erg interessant vond. Tess stond tussen de deur door te snuffelen. Mila had aan de ander kant van de deur helemaal niks door.

In de huiskamer

Nadat Jack, Tess en Mila na een tijdje tot rust waren gekomen, hebben wij Mila in de transporttas in de huiskamer gezet. Jack vond dat toch wel vreemd en was het er niet helemaal mee eens. Hij zat naar Mila te blazen en te grommen, maar verder deed Jack niks. Hij ging alleen maar snuffelen, dan weer blazen en grommen. Tess vond Mila wel gelijk heel erg lief en stond hard met haar staart te kwispelen. Als Jack naar Mila aan het blazen was ging Tess tussen Jack en Mila in staan.

Weer tot rust komen

Om allemaal weer tot rust te komen hebben wij Mila weer in de gang gezet en haar lekker laten rondlopen in de gang en in de keuken. Tess wilde heel graag naar Mila toe en dat ging gelijk heel erg goed. Tess was zo lief voor Mila en Mila ook voor Tess.

Mila en flamingo (Mila thuis)

De volgende dag

De volgende dag liep Mila ook gewoon door de huiskamer. Jack vond het eerst niet zo erg leuk en bleef blazen en grommen naar haar. Tess had het er maar druk mee, zij zorgde ervoor dat ze constant tussen hen in ging staan. Na een tijdje stopte Jack met het blazen, je hoorde hem alleen nog maar af en toe grommen. Mila koos er zelf voor dat ze liever met Tess ging spelen en bij Tess ging liggen. Jack is wel een paar keer even gaan ruiken aan Mila en Mila liet het gewillig toe.

De derde dag

Op de 3e dag vond Mila het wel genoeg geweest en ging dapper naar Jack toe en begon rustig te spelen. Jack vond het eigenlijk toch wel leuk. Vanaf dat moment zijn ze heel lief met elkaar aan het spelen. Alleen doet Jack af en toe een beetje te wild. Als Mila aangeeft dat het te wild voor haar gaat dan stopt Jack wel gelijk.

Schattig (Mila thuis)

Dierenarts

Woensdag 26 augustus is Mila bij de dierenarts geweest en heeft ze haar inenting gehad. Ook heeft de dierenarts haar gelijk nagekeken. Alles was in orde met haar. Ze woog op dat moment net 0,7 gram.

Steeds beter

Met Jack en Mila gaat het steeds beter. Jack wilt ook graag met Mila spelen en Mila vindt het erg leuk om Jack uit te dagen, zodat hij weer achter haar aan komt. Mila en Jack vinden het ook heerlijk om bij elkaar te liggen.

Jack en Mila (Mila thuis)
Mila en Jack

Voor ons is Mila ook erg lief, ze is een echte schootkat. Ze zit zo ontzettend graag bij je en zoekt je dan ook steeds weer op. Ze klimt op je en kijkt waar zij het beste kan liggen. Het maakt ook niet uit waar ze ligt of het nou op je schoot is of op je schouder.

Na de 1e week dat Mila thuis is kunnen wij zeggen dat wij heel erg blij zijn dat zij bij ons is. Gelukkig gaat het tussen Jack en Mila ook goed. Jack is ook blij dat hij een speelkameraad heeft, ook al kan hij nu nog niet zo wild spelen als hij zou willen. Maar dat komt vanzelf goed wanneer Mila groter wordt en aangezien ze goed eet zal ze vast ook wel snel groeien.

Please follow and like us:
Tagged ,

1 thought on “Mila thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *