Kat, Katten

De dierenarts

de dierenarts

Afgelopen maandag zijn wij met Mila naar de dierenarts geweest. Mila heeft haar 2e inenting gekregen. Ze was ook weer gewogen en haar gewicht is ook prima. Ze weegt nu 1,12 gram.

Controle

Alles is ook gelijk bij Mila gecontroleerd of alles in orde is. Gelukkig was alles goed bij haar. Toen werd er nagekeken of Mila wel echt een vrouwtje was, maar dat vond ze helemaal niet leuk. Ze was aardig aan het tegenstribbelen. De dierenarts zei al dat zij op het oog niet kon zien of Mila nou een jongetje of een meisje is.

Een meisje of toch een jongetje

Uiteindelijk zei de dierenarts dat Mila toch een jongetje is. Zij voelde 1 testikel, de andere kon ze niet vinden. Als Mila rond een half jaar is dan moet ze nog een keer nagekeken worden of beide er dan wel zijn.

Milo (de dierenarts)
Milo

En wat nu?

Dat was toch wel even raar, dan denk je dat Mila een meisje is en dan klopt haar/zijn naam ook niet meer. Dus we moesten een andere naam voor hem gaan bedenken. Via Instagram hebben wij van een heleboel mensen hulp gekregen over welke naam het beste bij Mila past. En ook welke naam dan weer goed bij Jack past. De meeste gaven aan dat Milo het beste past. Mila heet tegenwoordig dan ook Milo.

Milo

Het is heel raar, zo lang is Milo https://www.instagram.com/mr.cutiecat.milo/ nog niet bij ons in huis, maar als wij Milo willen roepen, dan blijven wij zonder erg gewoon Mila zeggen. Dan denk je daarna meteen ‘oh nee’ het is Milo. Het zal wel even tijd nodig hebben denk ik. Voor Milo zelf maakt het helemaal niet uit. Hij luisterde sowieso nog helemaal niet naar zijn naam. Verder maakt het voor ons ook helemaal niet uit, Milo blijft toch dezelfde lieve, schattige, knuffelige en schoothangende kat. Die het nog steeds leuk vindt om ondeugend te zijn. Dus buiten zijn naam om veranderd er helemaal niets.

Jack en Milo (de dierenarts)
Jack en Milo

Website

De website heet op dit moment nog www.jackenmila.nl. Het is de bedoeling dat met de tijd de naam van de website ook nog wordt aangepast. Wij moeten alleen nog gaan uitzoeken hoe dat werkt.

Please follow and like us:
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *