Kat

Jack

Wie ben ik?

Hierbij zal nog wat meer over mijzelf vertellen. Ik ben dus Jack en ik kan, als ik dat wil, heel lief zijn. En dat is eigenlijk best wel heel vaak.

Ik hou van kusjes geven en van spelen. Maar het pesten van de hond (Tess heet zij) vind ik helemaal geweldig. Wanneer Tess ligt te slapen dan vind ik het geweldig om haar wakker te tikken of slaan met mijn pootjes. Nou dan begint het allerleukste, dan wordt zij boos op mij. Daarna gaat me achterna en dan heb ik haar aandacht, maar dat snapt zij niet 😹.

Jack

Wat doe ik nog meer graag

Ook ga ik graag bij Tess in de mand liggen. Dit doe ik ook alleen maar om haar te pesten, dan gaat ze voor me staan en blijft mij aankijken. Maar ik ben een echte kat, een volhouder dus. Dan geeft Tess het uiteindelijk op en gaat beledigd ergens anders liggen.

Tevens vind ik het ook heerlijk om in de wasbak te gaan liggen. Dan moet ik alleen te wachten tot er iemand naar de douche komt en de kraan voor me aanzet. Ooohhh wat vind ik het heerlijk om in het water te liggen, ik ben een echte waterkat 😸.

Jack in bad

Ik vind het ook leuk om als meowdel te poseren. Mijn personeel moet alleen wel weten dat zij niet de hele dag door foto’s van mij mag maken. Wanneer ik niet wil, dan kan ze beter stoppen. Mocht ze toch doorgaan dan zorg ik er toch wel voor dat er geen 1 mooie foto bijzit. Als ik wel op de foto wil dan ga ik er mooi voor zitten en ga op mijn beste manier poseren. Wanneer ik buiten vogels zie, dan maakt het me helemaal niet meer uit. Zolang de camera maar niet meer uit zolang de camera maar niet mijn zicht belemmert mag alles.

Jack vogels aan het kijken

Vanavond gaat mijn personeel op kraamvisite bij mijn zusje Mila. Ik zou ook willen dat ik mee mag, maar dat gaat helaas niet. Ik moet nog een paar weekjes wachten. Ik heb wel gevraagd of ze alvast tegen Mila willen zeggen dat ik Jack heet en haar ook graag wilt ontmoeten. Morgen zullen jullie dus meer over Mila horen.

Please follow and like us:

1 thought on “Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *