Kat, Katten

Kattenkwaad

kattenkwaad

De afgelopen week heeft Milo de smaak te pakken. Hij doet alles wat niet kan en mag. Milo zit vol met kattenkwaad.

Jack

Arme Jack moet het de hele week al ontgelden. Milo doet er alles aan om maar aan Jack te hangen en om op hem te springen. Jack wordt overal door Milo achtervolgt en ook wordt hij overal achterna gerend. Deze week was Jack het zelfs zo zat dat hij een aantal keren naar Milo heeft geblazen en hem ook een paar keer een iets hardere uithaal heeft gegeven dan anders. Dan houdt Milo even op om na een paar minuten weer door te gaan. Jack is dan ook blij als hij lekker een tijdje naar boven mag, dan komt hij tot rust. Als Jack naar boven is dan staat Milo eerst een tijdje beneden hard voor de deur te miauwen, omdat hij naar Jack toe wilt gaan.

in de plant hangen (kattenkwaad)

Ondeugende streken

Milo vindt het ook leuk om kattenkwaad uit te halen. Hij vindt het leuk om in de gordijnen te springen. Of om in de plantenbak op de plant te gaan liggen. Om in de plant te hangen. Het behang van de muur te trekken. Aan de kast, tafels en stoelen te krabben. Eten van je bord af te stelen of gewoon weg te pakken. Ergens verstoppen en als je langsloopt naar je benen springen en vast blijven hangen. Plastic zakjes pakken en er snel mee weg rennen en niet loslaten als je het gaat afpakken. Of als Jack water aan het drinken is zich ertussen wurmen en zelf snel water gaan drinken.

water drinken (kattenkwaad)

Dat Jack klein was, was hij ook wel ondeugend, maar niet zo erg als Milo. Jack vond het altijd leuk om aan de bank te krabben en van de planten te eten (dat doet hij nog steeds). Ook beet hij altijd in onze oplaadsnoeren.

Lief

Naast het kattenkwaad dat Milo uithaalt is hij ook zo ontzettend lief. Hij zit heel graag bij je, geeft je gezicht kopjes en ligt heel vaak hard spinnend bij je op schoot. Hij kan een heel tijd helemaal ontspannen op zijn rug bij je op schoot liggen. Jack is meer op zichzelf. Die kun je het beste laten gaan. Als Jack de behoefte heeft om bij je te liggen, dan merk je dat vanzelf.

Halen jullie kat(ten) ook veel kattenkwaad uit? Of valt dat allemaal mee?

Please follow and like us:
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *