Kat, Katten, krabpaal

Lange tijd

Wij hebben een lange tijd al niets meer over ons geplaatst. Wij hebben het heel erg druk gehad en vorig jaar is er iets heel vervelends en verdrietigs gebeurt waarvan wij echt wel van bij moesten komen.

Tess

Vorig jaar juli is onze hondenzus Tess overleden. Milo was heel erg gek op Tess en Jack had een haat/liefde verhouding met Tess (kijk hiervoor ook de 1e alinea van https://www.jackenmila.nl/2020/07/30/jack/). Tess had ‘s nachts een hartstilstand gekregen en dat was voor ons wel erg moeilijk. Aangezien Milo erg gek was op Tess hadden wij wel verwacht dat hij zou gaan zoeken en Tess zou gaan missen. Maar Jack, wat wij dus eigenlijk niet echt hadden verwacht, vertoonde hetzelfde gedrag als Milo. Dit heeft wel enige tijd geduurd, maar inmiddels zijn zij allebei alweer een tijdje de oude.

Instagram

Op Instagram zijn wij mede door het overlijden van Tess een lange tijd niet aanwezig geweest. Tess was al een tijdje, op nog jonge leeftijd (9 jaar) dementerend en had daardoor extra aandacht en meer verzorging nodig. En al vinden wij Instagram erg leuk, het was op dat moment te veel. Inmiddels zijn we weer helemaal voluit op Instagram en vinden we het filmen voor het maken van reels erg leuk om te doen.

Verder heeft onze bazin (lees: personeel) het druk gehad. Zij heeft inmiddels een diploma voor vakbekwaamheid besluit houder van dieren – honden en katten behaald en heeft daarvoor ook bij een dierenasiel stage gelopen. Ook heeft ze verschillende certificaten behaald, waaronder het gedrag van katten, EHBO, welzijn en verzorging van katten en zo nog een aantal. Inmiddels is zij ook bezig met de opleiding voor dierenartsassistente.

Krabpaal

Als jullie ons ook op Instagram volgen dan hebben jullie waarschijnlijk ook al onze geweldige krabpaal gezien die regelmatig op onze reels te zien is. Deze krabpaal hebben wij met een giveaway gewonnen bij Petrebels.

krabpaal van Petrebels
Krabpaal van Petrebels

Petrebels heeft hele mooie en goede krabpalen. Iedereen die bij ons op bezoek komt is gelijk helemaal verliefd op de krabpaal en Jack en Milo kunnen niet meer zonder. Het is hun favorietste plek in huis. Willen jullie ook zo’n mooie krabpaal? Bezoek dan hun website https://www.petrebels.com/

Tot slot

Het volgende blog zal niet meer zo’n lange tijd op zich laten wachten, want wij hebben het ook gemist om jullie bij te praten. Het volgende blog zal uitgebreid gaan over Petrebels.

Tot de volgende keer.

Please follow and like us:
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *