Kat, Katten

Feestdagen

feestdagen

Hebben jullie allemaal een fijne kerstdagen gehad? Wij hebben ervan genoten. Nog even en alle feestdagen zijn alweer voorbij.

6 maanden

Naast alle feestdagen was Milo afgelopen donderdag 24 december alweer 6 maanden oud. Wat gaat het allemaal snel. Bij Jack vergeleken is Milo nog steeds zo klein. Dat Jack 6 maanden oud was, was hij een stuk groter en zwaarder dan dat Milo nu is. Milo is veel fijner van bouw. Ik vraag me af of dat zo blijft of dat Milo in ene een groeispurt gaat maken. Hij eet goed, dus daar zal het niet aan liggen.

Milo 6 maanden (feestdagen)
Milo 6 maanden

Kerstboom

De kerstboom blijf interessant voor Jack en Milo. Ze vinden het leuk om bij de kerstboom te spelen, met elkaar onder de boom te stoeien en om tegen de kerstballen te slaan. Ook al gaat het er soms erg wild aan toe, de kerstboom staat nog steeds en is nog niet omgevallen. Er is tot nu toe nog maar 1 kerstbal stuk gevallen.

Vuurwerk

Wij weten niet hoe het bij jullie is, maar waar wij wonen wordt al regelmatig vuurwerk afgestoken, ondanks het vuurwerkverbod dat geldt. Er zitten enorme harde knallen bij. Zijn jullie bang voor vuurwerk?

Tess (onze hond) is niet bang van vuurwerk. Dat Jack voor het eerst vuurwerk hoorde vond hij dat wel een beetje eng. Maar niemand in huis was er bang van. Na een paar keer vond Jack het ook niet meer eng. Met Oudejaarsavond waren wij het afgelopen jaar gewoon thuis en Jack zat voor het raam naar het siervuurwerk te kijken (totdat het te mistig was) en vond dat wel interessant.

Voor Milo geldt hetzelfde, hij was ook in het begin bang van de harde klappen, maar zag dat Tess en Jack alleen even keken en gewoon weer verder gingen waar ze mee bezig waren. Met Oudejaarsavond blijven wij dit jaar ook weer thuis, dat is voor de dieren denk ik ook prettiger mocht er toch veel vuurwerk worden afgestoken gaan worden, waarbij harde knallen te horen zijn.

Milo vuurwerk (feestdagen)

Wij hopen dat jullie ook allemaal een gezellig Oud en Nieuw hebben en dat het voor de dieren allemaal mee gaat vallen met het vuurwerk. Mochten jullie katten of andere huisdieren bang zijn kijk voor tips op de volgende site https://www.dierenbescherming.nl/vuurwerktips

Please follow and like us:
Tagged ,

2 thoughts on “Feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *